Door gebruik te maken van een of meer probeeracties geef je ons toestemming je hierover via de mail te benaderen voor een korte enquête.

E-bikes uitproberenE-bikes uitproberen
E-bikes uitproberenLees meer

Probeer nu 3x een dag gratis een Urbee e-bike

Logo

Hallo, wij zijn Urbee. Urbee is de elektrische fiets van Amsterdam.

Probeer nu 3x een dag gratis een Urbee e-bike.

1. Registreer via de Urbee app of via www.urbee.nl
2. Reserveer een een Urbee e-bike voor een dag bij een Urbee-station bij jou in de buurt.
3. Reken af met één van de 3 vouchercodes: oram1, oram2 en oram3

Veel fietsplezier!

Dit wil ik!
E-bikes voor de deurE-bikes voor de deur
E-bikes voor de deurLees meer

Wil je graag e-bikes voor de deur van jouw bedrijf?

Logo Logo

Wil je graag e-bikes voor de deur van jouw bedrijf? Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager Facilitair)!

Urbee
Hallo, wij zijn Urbee. Urbee is de elektrische fiets van Amsterdam. Vanaf €1,-/uur met een zakelijk of privéabonnement. Ben jij een eigenaar of beheerder van een locatie in Amsterdam of een bedrijf en wil je het gebruik van elektrische fietsen bieden aan jouw gebruikers, klanten, gasten of medewerkers? Wij plaatsen de fietsen kosteloos. Geen zorgen over beheer, alles is geregeld. Doe je mee? Word een Urbee Station. Neem contact op met Urbee via info@urbee.nl.

E-bike to go
Slimme deel e-bikes bij je bedrijf. Het kan! E-bike to go zet e-bikes bij je bedrijf met slimme sloten. Hierdoor heb je geen sleutel uitgifte meer en kan iedereen simpel en snel gebruik maken van de e-bikes op elk moment. Of het nu voor een zakelijke afspraak is, of voor woon- werkverkeer. Je kunt e-bike to go volledig kosteloos testen voor de periode van 1 maand. Zo kun je makkelijk en zonder kosten ervaren of deze dienst aansluit bij je bedrijf. Voor het laden van de e-bike is een stopcontact nodig en voor het openen van de e-bike heb je aan een smartphone genoeg. Uiteraard is e-bike to go all-in, dit wil zeggen dat wij ook het onderhoud, de verzekering, pechhulp en service op ons nemen. Vragen? Mail ons op info@ebiketogo.nl.

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!
FilesportenFilesporten
FilesportenLees meer

Wil je sporten terwijl anderen in de file staan? Op jouw bedrijventerrein kun je nu gratis meedoen aan bootcamptrainingen.

Logo

Wil je sporten terwijl anderen in de file staan? Op jouw bedrijventerrein kun je nu gratis meedoen aan bootcamptrainingen. Bovendien krijg je als deelnemer een gratis abonnement zodat je ook bij een andere locatie en op andere tijden kunt trainen tijdens de probeeractie.

Een ervaren trainer van The Bootcamp Club zorgt ervoor dat iedereen meekomt, is zeer alert op blessures en geeft deskundig advies waarmee je jouw persoonlijke doel kunt halen. Bij bootcampen wisselen we constant in fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Het voordeel van bootcamp boven een sportschool is dan ook dat de lessen in de buitenlucht plaatsvinden: geen zweterige sportschool, maar voorzien van voldoende zuurstof ben je per keer bijna anderhalf uur bezig om super fit te worden. We werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding.

ACCOUNT AANMAKEN
1. Maak een account aan via www.thebootcampclub.nl/register
2. Stuur na registratie een mail naar business@thebootcampclub.nl (onderwerp: ORAM Bootcamp). Wij voegen jou toe aan de besloten groep ORAM Bootcamp. Hierna kun jij alle trainingen zien en je aanmelden (via onderstaande stappenplan).

AANMELDEN TRAININGEN
1. Login op je persoonlijke account via www.thebootcampclub.nl/login
2. Ga naar trainingsrooster in het menu (bovenaan)
3. Klik op de button inschrijven bij de training waarvoor je je wilt aanmelden
4. Je bent aangemeld voor de training!

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen? Je kunt je tot tien uur voor aanvang van de training nog uitschrijven. Zo krijgt iemand anders nog de mogelijkheid om zich aan te melden en zijn sportspullen mee te nemen vanuit huis. Aanmelden kan tot een minuut voor de training mits beschikbaarheid.

Is het jouw eerste keer bootcamp? Bekijk via navolgende link onze handige tips: www.thebootcampclub.nl/eerste-keer-bootcamp. Je kunt ons ook bereiken via 020-7606760.

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!
Ride sharingRide sharing
Ride sharingLees meer

Samen reizen naar het werk, nu nog makkelijker door deze app.

Logo

Op basis van reisroute en gewenste reistijd, kun je worden gematcht met anderen. Met collega's of met medewerkers van andere bedrijven.

Als je bedrijf aan deze pilot meedoet, krijg je – als je met de auto reist – een uitnodiging om gratis de Toogethr-app te downloaden en je te registreren (normaal € 12,95). Op basis van reisroute en gewenste reistijd, kun je worden gematcht met anderen. Met collega's of met medewerkers van andere bedrijven. Zo kun je samen naar het werk reizen. Incidenteel óf vaker. Iedereen die een rit deelt, krijgt daarvoor bonuspunten. Deze kunnen onder meer worden omgezet in leuke kadootjes in de Toogethr-webshop. Dit kost je bedrijf niets! Ook doet je bedrijf automatisch mee aan de rideshare-bedrijven-competitie. Zie ook www.toogethr.com

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!
Auto op afroepAuto op afroep
Auto op afroepLees meer

Een auto afroepen die klaar staat op een verhuurlocatie óf die wordt gebracht op je werkadres.

Logo

Je gaat met de trein, metro, bus of met de fiets naar je werk. Maar soms heb je een auto nodig, voor een zakelijke rit of voor privégebruik. Dan heb je behoefte aan een auto. Een kleine auto, een auto met veel opbergruimte of één met iets meer luxe. Als jouw bedrijf deelneemt aan deze probeeractie kun je via TripManager een auto afroepen die klaar staat op een verhuurlocatie óf die wordt gebracht op het werkadres. Een auto afroepen kan voor zakelijk- én privégebruik. Hiermee biedt TripManager een unieke kruising tussen Autodelen en Autoverhuur. Gegarandeerd een auto met 4 werkuren! Je kunt je auto 24/7 online (ook via je mobiel) reserveren. TripManager biedt scherpe prijzen, rekent géén borg. Je bent goed verzekerd en er zijn geen kleine lettertjes. Zo is TripManager de ideale aanvulling op openbaar vervoer en fiets. Het is een slimme en duurzame manier om een auto tot je beschikking te hebben wanneer jij wilt. Maar dan zonder de hoge eigendomskosten van een auto.

Normaal rekent TripManager jaarlijks € 27,50 abonnementskosten per medewerker. Voor deze probeeractie zijn deze gratis. En als extraatje biedt TripManager bovendien een gratis privé-jaarabonnement aan. Je bedrijf betaalt alléén de gebruikskosten van de zakelijke ritten.

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!
Westpoort BusWestpoort Bus
Westpoort BusLees meer

De Westpoort Bus verzorgt het vervoer voor werknemers en bezoekers in Westpoort van station Sloterdijk naar de deelnemende bedrijven.

Logo

De Westpoort Bus verzorgt het vervoer voor werknemers en bezoekers in Westpoort van station Sloterdijk naar de deelnemende bedrijven. Probeer de Westpoort Bus nu uit.

Op wbus.nl staat meer informatie over de huidige lijnen en tijden. Werknemers van bedrijven die hier in de buurt zitten, kunnen normaliter meeliften voor 4 euro per rit en 3,60 bij meer dan 16x.

Wij geven hier voor deze actie 50% korting op tot het einde van het jaar. Bij meer dan 4 mensen kijken we naar maatwerkoplossingen.

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!
Elektrische deelautoElektrische deelauto
Elektrische deelautoLees meer

Ontdek en ervaar de voordelen van de 100% elektrische deelauto’s van IONIQ car sharing.

Logo

Recent heeft Hyundai 100 volledig elektrische Hyundai IONIQ’s als deelauto in Amsterdam geplaatst onder de naam IONIQ car sharing. Dankzij de speciale stadsbrede parkeervergunning en een gemiddelde actieradius van 200-220 kilometer is de IONIQ de ideale auto voor zakelijk en privégebruik voor korte en lange ritten in en buiten Amsterdam.

Met de app zoek en reserveer je de dichtstbijzijnde beschikbare auto. Vervolgens open je de auto met je smartphone en rijd je weg door een simpele druk op de startknop.

Normaal betaal je eenmalig € 10,00 inschrijfgeld en betaal je op basis van werkelijk gebruik. In deze probeeractie kan je werkgever jou als werknemer gratis bij ons aanmelden en ontvang je 20 minuten rijtegoed om zelf de voordelen van het rijden in de IONIQ elektrische deelauto’s te ervaren.

De voordelen op een rij:

• Gratis parkeren op alle publiek toegankelijke betaaldstraatparkeerplaatsen in Amsterdam
• Alles regelen met je smartphone (er komt geen normale autosleutel meer aan te pas)
• Alle kilometers vrij
• Geen laadkosten (met laadsleutelhanger gratis laden bij publieke laadpalen en bij Fastned)
• Luxe 5-persoonsauto van alle gemakken voorzien
• Geschikt voor korte en lange ritten, alleen of samen met je collega’s

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!
Speciaal voor werkgevers
Ondersteuning bedrijvenOndersteuning bedrijven
Ondersteuning bedrijvenLees meer

Het werkgeversprogramma in de regio Amsterdam met veel voordelen.

Logo

Ben je vanuit je functie, HR, facility management of directie, betrokken bij mobiliteit en bereikbaarheid? Ga dan samen met ons de uitdaging aan en sluit je aan bij BREIKERS.

Door de aantrekkende economie en wegwerkzaamheden neemt de drukte op de wegen in de Metropoolregio Amsterdam de komende vijf jaar met 40% toe. Nú al staan medewerkers gemiddeld twee volle werkweken per jaar in de file. Dat kost ons allemaal tijd, geld én energie.

Ben je vanuit je functie, HR, facility management of directie, betrokken bij mobiliteit en bereikbaarheid? Ga dan samen met ons de uitdaging aan en sluit je aan bij BREIKERS. Samen met ruim honderd werkgevers in de MRA werken we aan een Vertragingsvrij 2020 voor al onze medewerkers.

Via BREIKERS kunt u gebruik maken van
• 40 uur gratis mobiliteits- of gedragsadvies
• tot € 25.000 cofinanciering van mobiliteitsoplossingen via het mobiliteitsfonds
• BREIKERS Online waar je 1-op-1 kennis deelt met collega’s
• BREIKERS activiteiten zoals het BREIKERS Café, webinars, themalunches, et cetera.

Wijs de verantwoordelijke binnen je bedrijf op deze actie (directeur of manager HR of Facilitair)!

Instagram

#A10TravelHacks